torstai 5. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen viesti

Aioin aloittaa blogin eläinlauman elämästä kunhan muuttaisin uuteen kämppääni. Muutto on jo sujumassa, joten aloittelen vähitellen.

Eli itse olen vuonna -90 syntynyt ihmisenkuvatus Pohjois-Suomesta. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntä, mutta valitettavasti vanhempien asenteet ja "allergiat" pitivät kodin kovin eläimettömänä pitkään. Nykyään kuitenkin ison talon myötä eläinmäärä on päässyt lisääntymään vähän kuin vahingossa, ja tietty omaan kämppään muuttaessani mahdollisuudet hankintoihin laajenevat.

Nykyään saman katon alla asustavat pieni neitokakaduparvi sekä tyttöpari kesyrottia. Luultavasti kirjoitan jokaisesta oman esittelyn jossain välissä.

Itselleni on tärkeää että lemmikkinä oleva eläin saa toteuttaa luontoaan, jolloin omistajan tulee tarjota sille tarpeeksi tilaa ja virikkeitä. Pelkkä oikea ruokavalio, käsittely ja siisteys ei mielestäni riitä, vaan ihmisten pitäisi herätä vähitellen siihen, että suurinosa lemmikeistä kaipaa myös muuta tekemistä kuin asumuksessaan kehän kiertämisen. Siispä tässä blogissa esittelen ajoittain myös pikkulemmikkien virikeideoita. :3

2 kommenttia:

  1. Ideoita tolle marsuvanhukselle, joka ei suostu ees häkistään poistumaan vaikka luukku ois aina auki? :D

    Ps. aika ihana ku tän yrittää julkasta ni tullee tullee tuo "Todista ettet ole robotti" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, blogi on vielä aika vaiheessa, mutta kyllä virikeideoita tulee vielä tulevaisuudessa varmaan kyllästymiseen asti. :D

      Poista